torsdag 8. april 2010

8.4.2010

Dette er de første tre bidragene mine til scrappeekspedisjonen inne på Glitter og stas.
Oppgaven her var å bruke maling. Har malt bølgepapp med gesso og hatt i en god dæsj embossingpulver, og har så brukt varmluftpistolen på hele greia. Da "popper" gessoen. Har brukt et gammelt MME-ark, thickers, knapper, hjerte fra melissa frances, pyntenåler og litt bånd.

Eirik sin første jul..... Har brukt bazzill sprayet med glimmermist "olive vine", en bit av ei prima-ranke (trodde aldri jeg skulle få brukt den), bånd og blonde, tiny alpha og thickers (nutmeg), rød blomst fra papirloftet. Julekurvene er fra en QK-die. oppgava var å bruke 2 bånd/blonder.

her var oppgava å bruke mye farger og masse stæsj. Bildet er av Elise fra i fjor sommer da hun prøvde sykkelen for første gang. Har brukt ark fra prima, og der er de fleste blomstene fra også, den store sommerfuglen og blingen. Den lille sommerfuglen er fra petaloo og fugleburet er fra riffraff.


4 kommentarer:

Kari sa...

Så effektiv du har vært i det siste da! Digget den rosa LO'en jeg da, herlig knæsj i fargene og flott med gesso og alle detaljene. Flotte detaljer på de andre LO'ene også, sommerfugler! ♥

Ha en super helg!
Klem Kari

anne marie sa...

Nydelige Loer alle tre. Du bruker så mye flott pynt at det er en fryd å se:)
Ha en fantastisk helg:)

lise sa...

3 nydelige LOer♥
likte spesielt godt den siste, skikkelig herlige farger og masse detaljer å se på!!!

Bibbi sa...

Kjempefine LO'er!