torsdag 15. april 2010

16.4.2010

En superenkel en som jeg lagde på Grorudtreffet. Bildet er det eldstemann som har tatt. Har brukt bazzill kraft i bunn, mønsterark og pynt er fra Fancy Pants.
Mønsterark fra Fancy Pants, blomster fra prima, bling fra My Mind´s Eye, QK blossom grand og dymotape.

Lillesnupp som var utslitt etter konfirmasjonen til storefetter i fjor. Bazzill, mønsterark fra basic grey Kioshi, noteark, nuperelle, primablomst og småblomster fra kort og godt. Og en blingswirl fra prima.


Oppgave til scrappeekspedisjonen, hvor vi skulle levere e hvit LO. Hvit bazzill i bunn, hvit vellum over den, blonde, heklebrikke, bling fra prima, hvor snøfnuggene og reinsdyret kommer fra husker jeg ikke, og litt thickers. Lillesnupp som har det morsomt på skøytebanen.Bilde fra paristuren for to år siden. Mønsterark fra Prima, Eiffeltårn-stemplet og kartstemplet er fra Tim Holtz/stampendous, i tillegg et postmerkestempel jeg ikke husker. Metallklokke fra tim holtz (det er visere på den i virkeligheten, tok visst bilde for tidlig), boksider på fransk, knapper fra basic grey Boxer, pil fra 7 gypsies.
3 kommentarer:

Janne-Lise sa...

Så mye flott. Jeg likte veldig godt de enkle som du har laget jeg - ikke alltid en trenger å ha så mye stæsj på for at det skal bli pene LOèr. Også må jeg si at jeg synes den "utslittLO`en" var veldig søt :)

Ønsker deg en god helg!

mettepip sa...

Så mange flotte LO'er du har laget izi! Jeg syntes det var stilig med de enkle jeg! Du har jo slotte detaljer på alle sammen.
Ha en fin helg - skal kanskje på messe du?
Klem fra
Mette

Anonym sa...

Her var det mange flotte LOer, når du holder dem enkel så kommer jo bildet tydelig frem, herlig;)

Mange flotte mønsterark!!

Ha en fin helg;D