onsdag 14. april 2010

15.4.2010

Før hver påske er det mulighet til å komme og besøke kyllinger på en gård her i distriktet, i tillegg kan vi kjøre hest og spise vafler og pølser. Dette var stooooor stas:) Har brukt bazzill i bunn, mønsterark fra magnolia, en bit nuperelle, blomster fra prima, maling fra kaisercraft, gul stempelpute fra cat´s eye, thickers og en QK-kylling.
Vi var på festningen i Halden i fjor sommer, og eldsten ble kommandert hit og dit for at mor skulle få tatt bilder. Mønsterarket mener jeg er fra passport-serien til making memories, stjernene er fra en sizzix-die, skyene er QK, "tøff og kul" -stemplet husker jeg ikke hvor kommer fra (kan det være stempelglede?), har stemplet med svart og embosset med gull, chipboarden er riff raff, og under det prikkete båndet er det en bit av en stjernebord fra QK.
Mere kylling..... Bazzill i bunn, gulmaling fra kaisercraft, thickers + småbokstaver (husker ikke hvor de kommer fra), pompombånd, fjær, stilk fra magnolia, blomster fra prima med stickles i midten + gul cats eye rundt hele LOen.


Snuppa fikk sparkesykkel i påska, og det var stor stas. har brukt Kraft Kutz fra Fancy Pants, blomst og stilk fra prima, hjertet med bling er en sånn sak til å sy på klær.

Heeelt enkel... Bazzill, kraftkutz og et stempel med litt håndskrift.


5 kommentarer:

pia iris sa...

så mange flotte LOer da.
herlig med sånn gårdsbesøk.
likte godt arkene du hadde brukt, de var så herlige i fargene sine.
tøft å stemple på linjer og skrive oppå de.

GryA sa...

Her var det mange friske vårLo`er! Likte veldig godt den føste med kyllingen jeg.

anne marie sa...

Friske og feiende flotte Loer:)

linda sa...

her var det mange lekre loer izi... elsker den med jenta di på og ranke fra prima...

og så kult å scrappe med gult, gult er vanskelig, men du får det til!! lekkert

Janne-Lise sa...

For en produksjon da............... Minsunner deg som klare å lage så mange - her står jeg fast litt når det gjelder LO. Takk for inspirasjon - kanskje får jeg ånden over meg her i helgen :)