søndag 18. april 2010

19.4.2010

Et bidrag til scrappestafetten. Det var en liftoppgave, men hvem som har originalen vet jeg ikke. Har brukt et gammelt MME-ark og litt diverse annen småpynt.
Dette var en oppgave til stafetten hvor vi skulle inspireres av et bilde med farge. Har trykket ut en sommerfugl med QK og brukt den som maske når jeg har sprayet på glimmermist. MonaLisa-stemplet i hjørnet er fra Tim Holtz. Ellers er det brukt prima og blomster fra papirloftet, en rest av et MME-ark, thickers, tiny alpha, pmpombånd og en blonde fra et gammelt putetrekk.

Bølgepapp malt med maling fra kaisercraft, mønsterarket tror jeg er fancy pants, blomster og filtstilk fra prima og sommerfuglen er fra kort og godt.


Snuppa på vei opp av vannet, hun turde å dyppe rumpa, men da holdt det. Arkene er fra MME, thickers- nutmeg, blomster fra prima og papirloftet.Bursdagskort til svigerfar. Gratulererstempel fra stempelglede, bilstemplet er fra norsk stempelblad, hvor stemplet med tremønster kommer fra, husker jeg ikke. Tagen er stemplet med brun memories-pute og så dyppet i kaffe. Bling fra prima, ark fra paperloft, en resteblonde, figuren er fra riffraff og metallpynten fra tim holtz.
2 kommentarer:

pia iris sa...

så masse flott det var her inger.
likte spesielt godt de tre øverste.
kjempekult oppsett på den alle øverste, og herlige farger på de to neste.

Hanne Marthe sa...

så mange lekre lo`er du lager!! likte spesielt godt den med snuppa di i vannet, kjempesøt=)
nå har jeg endelig fått tilbake dataen min så jeg kan sjekke bloggene deres flittigere, gleder meg=)