lørdag 17. april 2010

17.4.2010

I mars var lillesnupp på sitt første kinobesøk. Vi var og så Pelle Politibil, og det var kjempestas. Så når det kom Pelle-ark, måtte jeg jo kjøpe ett:) Har klippet ut bildene fra arket, og det røde kommer også fra det samme arket. Har brukt bazzill kraft, QK blossom grand, tiny alpha og filmstripe fra tim holtz.
Niesa mi og hesten min:) ARkene er fra Webster´s pages, blomster og bånd fra prima. Og det er 2009, ikke 2010 (må få retta det opp før jeg setter LOen inn i albumet).

Enda en...


Enda en påskekyllingLO. Ark fra magnolia, fjær, blomster fra prima, litt småtteri fra doodlebug. Har brukt transferteknikk med multimedium og overført en kylling til tag´en.5 kommentarer:

mettepip sa...

Så fine LO'er du har laget!
Ble skikkelig stilig med filmstripene på kantene av kinoLO'en. Spennende med første kinobesøk!
Ha en fortsatt fin helg!
klem fra
Mette

lise sa...

nydelige LOer!! morsomt med pellepoliti ark:) di to LOene med hesten på var skikkelig lekkre med flotte detaljer!! flott påskekylling LO med et herlig bilde:)

Anonym sa...

Så flotte LOer, må si du er produktiv, jeg liker at stilen din er så variert!

Therese sa...

Oj - så mye fint du har laget! Så flott og lage en minne LO om første kinobesøk. Jeg angrer på at jeg ikke har tatt vare på kinobillettene underveis.

Ellers så likte jeg ekstra godt tagen med påskekyllingen!

Jeg er dessverre ikke så aktiv i bloggverden for tiden, så dersom du ønsker å fjerne meg fra blogg-gruppa så står du selvfølgelig fritt til det. Håper du har fine vårdager!

Mary sa...

Du er så flink å scrappe,liker knallgodt den rideloen
Håper du får en fin og kreativ uke:))