onsdag 14. april 2010

14.4.2010

Rammen er fra et av arkene fra prima med søm, bakgrunnsarket er fra sandylion. Har brukt en bit av en nuperelleduk, blomster fra papirloftet og prima, blingswirl og stilk fra prima, lykta er fra QK og sommerfuglen tror jeg er fra kortoggodt.


Er ikke sikker på hvor dette mønsterarket kommer fra, kan det være paperloft? Klokkerubons fra panduro, hjertestilk fra prima, sprayet med glimmermist coffeeshop (det samme er den brune primablomsten), de svarte blomstene er fra magnolia.

Brukt hvit bazzill, det blanke arket med skrift er fra en pakke primablomster. Rammen er trykket ut med QKdiesen som fulgte med epic´en, arket er et gammelt et fra MME. Liten hekleduk, blingswirl og småbling fra prima, blomst fra petaloo.


Canvasveske fra prima, som er dekorert med blomster fra prima og papirloftet. Ordene "crea noctum" betyr "skap natten" ;).


Tekststemplet er fra papirloftet, husker ikke hvor trestemplene kommer fra, var fra en pakke med mange ulike som jeg kjøpte på bikuben. Det grønne arket er fra en blokk med MME-ark, og resteark er brukt til trærne.
4 kommentarer:

Agnetha sa...

Så masse fint du har laget i det siste. Den veska var jo bare helt super da! En ide for å få en veske som ingen andre har:) I bloggen min ligger det en liten utfordring til deg :)

Kari sa...

Gurimalla så effektiv og kreativ du har vært i det siste! Den vesken er noe av det flotteste jeg har sett på lenge! Flotte farger og passe pyntet!

GryA sa...

Her var det jo mange superfine Lo`er. Så mye detaljer og herlig fargebruk!

Lena Marie, LillMi sa...

Så masse fint du har i bloggen din! Tusen takk for at du deler, dette gir masse inspirasjon:)

Takk for titten:)