onsdag 21. april 2010

21.4.2010

Lurer på om ikke denne ble laget til scrappeekspedisjonen i høst? Endte med at jeg lagde en ny variant siden jeg ikke ble helt fornøyd med denne. Har brukt et MME-ark og overlay´en er vel også derfra. Sommerfuglen er fra prima, og så har jeg brukt puffy thickers.
Lillesnupp som snoker på julepresangene når hun trodde mamma ikke så. Regnet med at hun ville gjøre det, så jeg lå på lur bak kjøkkendøra. Arkene er fra magnolia, pynten nede i hjørnet er fra kaisercraft, på filthjertet har jeg hengt et lite juletre og en rull med papir fra en gammel bibel, og et frimerke med julemotiv.

Egentlig drev jeg og tok bilder av Fauni nede på enga, men både Prikken og Svarteper snek seg rundt i gresset for å følge etter meg. Bildet er tatt sommeren 2008. Har brukt ark fra MME, et filthjerte klippet ut for hånd, litt blomster, prima pebbles og punchinella. Har brukt QK honeybee og trykket ut bokstavene i sånn kork som kan kjøpes fra QK.


Unga og Tjukken..... Bildet er fra i fjor sommer, ikke lenge etter at han hadde flytta inn hos modern. Stor stas både for unger og katt, for dermed har de sjansen til å kose mye mer med ham enn da han bodde på gården. Og så er det vel ikke til å komme fra at Tjukken trives mye bedre som innekatt enn som stallkatt. Arkene tror jeg er fra October Afternoon. Sommerfugl og bling fra prima, swirlen er fra riffraff. I tillegg thickers og dymo.
Var vel bidrag til dyrekonken i januar? Som vanlig bortimot null stemmer, men jeg er nå fornøyd. Enda et bilde av Prikken. Arkene husker jeg ikke hvor kommer fra. Har malt rundt kanten med crackle paint. Det er brukt en rest hvit bazzill, bølgepapp, bånd, blomster fra petaloo og papirloftet, knapper og tiny alpha.
Og nå er jeg snart ajour med å få lagt inn ting og tang her i bloggen.2 kommentarer:

Janne-Lise sa...

Mange flotte LOèr her ja - men jeg likte spesielt godt sniktitten jeg da - kanskje like mye historien og at du klarte å ta et bilde midt i "ugjerningen" hehe - herlig. Den var flott pyntet og jeg likte godt de arkene du har brukt :)

Janne-Lise sa...

Kommenterer gjerne på denne "raden" av flotte LOèr jeg :) Den nederste prikken-LOèn var skikkelig søt :)