fredag 1. oktober 2010

Nye LOer

Her skulle vi spise i dyreparken, og Elise benytta anledningen til tøyse litt. Arkene er fra MME - Breaking Free, og blomstene er fra prima.
Her er Elise på strandpromenaden i Altea da vi var der i månedsskifte i august/september. Arkene er fra basic grey - granola, blomstene er prima, og så har jeg brukt en nuperelle.

Lillesnupp som leker og synger i stua, på bildet er hun 3 år. Jeg rydda i scrappesakene mine, og Elise hjalp til. Arkene jeg har brukt er fra MME - Bohemia, knappene er fra basic grey.


Eirik var på gocart-kurs på Rudskogen i fjor sommer, og hadde det kjempestas. Han kjørte som et lite svin, og endte utafor banen flere ganger. Ble kurs igjen i år, og det er vel ikke umulig at det blir til neste år også.Dette er et av de siste bildene jeg har av Fauni, hun ble avlivet 30. april i dag. Savner henne noe veldig..... Har brukt glimmermist, glimmerscreens, stempel fra tattered angels, og litt diverse annet.
3 kommentarer:

Anita sa...

Så masse flotte lo'er du lager. liker stiln din, og at du bruker craft kartong som base-må testes. Takk for fine or i bloggen min;))

Klem Anita

Anonym sa...

Her var det mange flott LOer, herlige minner for dere og barna ;)
Jeg bruker silkepapir til å stemple på og har matpapir utenpå når jeg varmer det men varmepiostol!!

Anonym sa...

ja det er Promakere jeg har brukt på disse lysa, det går ikke å legge flere nyanser eller flere lag farge men en fin variant likevel, god ide med at barna tegner;))