søndag 17. oktober 2010

Noen nye LOer

Siden Eirik er med i speidern, måtte han gå i flaggborgen på 17. mai. Han bare et flagg en god del av veien, og oppe ved kirken sto speiderne med flagg under kransenedleggelsen. Han var så kjekk i uniformen sin, så jeg måtte jo ta bilde.

Gode lille Tjukken min..... På disse bildene levde han opp til navnet sitt, det gjør han dessverre ikke lenger etter at han fikk nyresvikt. Burde kanskje kalt LOen for "kattevask" når jeg tenker meg om.....

Bilde fra julaften i fjor. Julenissen har det jo fryktelig travelt den kvelden, så det er veldig fint at han har storebror som hjelper;) Elise skjønte godt hvem det var, men så lenge hun både fikk nisse og pakke, var det i grunnen det samme hvem som var bak skjegget.


Oldemor og meg. Laget den til en av oppgavene til scrappemaratonen, hvor vi skulle scrappe et barnebilde av oss selv. Slengte skikkelig på med masse lag på lag (var godt i gang etter å ha laget nisseLOen, hvor oppgava VAR lag på lag).
Bildet er noen år gammelt, og LOen har ligget halvferdig i hvert fall halvannet år. Da en av oppgavene til scrappemaratonen var å lage en LO med stjerner, slengte jeg på en haug med stjerner, en bit av en filmremse fra Tim Holtz, og ferdig var den. ATV´n står stille, men det var kjempegøy likevel. Og ikke minst etter at jeg tok bildene, for da kjørte bestefar og Eirik en tur.4 kommentarer:

pia iris sa...

masse flotte LOer her og forskjellige ble de og. stilig med lag på lag. og tøff den med atvèn. koselig med mange bilder av katten, og den fra 17.mai var kjempestilig med sitt flotte oppsett.
ha en flott uke. klem pia

Renate sa...

Så mange fine LOs du har laget her!
Falt for flere, men favoritten må være den i beige/rosa i lag på lag stil og vintage. I like!!

Klem fra Renate

livmme sa...

Du er flink å lage gutteLOer altså, digger den med ATVen!!!!!

Alhana sa...

Så mange flotte LOer du har fått lagd til scrappemaraton.
Likte særlig juleLOen :-)
Jeg fikk bare lagd 3 bidrag i løpet av maratonet da kveldene bare forsvinner i intet.