mandag 11. oktober 2010

LOer og et julekort

Hjelpes hvordan tida flyr, det er drøye 10 år siden dette bildet ble tatt av Eirik. Farmor og farfar hadde kjøpt rekkehus like ved oss, og siden hagen var skikkelig overgrodd, måtte alle hjelpe til. Eirik syntes det var kjempestas med trillebår, både sin egen lille, røde, men også og bli kjørt i den store.

Mønsterarket er Prima - Wink Collection, også overlayen (som har fått en runde med varmepistolen) er derfra, chipboarden er fra riffraff, stemplet på tag´en er fra tim holtz, og ellers er det litt "herfra og derfra".
Gærne guttungen. Det skal ikke så veldig mye snø til på lekeplassen før det blir veldig stas å hoppe fra huska og ned! Har hjertet i halsen hver gang... Har brukt mønsterark fra Basic Grey ( figgy pudding - shiver og ddasher - flurry), og ellers litt småtteri.

Endelig har jeg starta på årets julekort, men i denne farten er det vel sommer før jeg blir ferdig med alle, hihi. Arkene er fra 6x6 blokka til den nye juleserien til basic grey, knapper fra samme sted, gullblomst fra prima og roseknopper fra... tja, si det. Stemplet har jeg kjøpt på minnehjørnet, og embosset i gull.


Strandsnuppa mi:) Hun var slett ikke trygg på bølgene, men syntes det var stas på stranda likevel. Har brukt glimmermist, et blad og en blomst fra prima, og resten aner jeg ikke.2 kommentarer:

pia iris sa...

masse lekkert igjen her inger, og gærne unger som setter mors nerver på prøve har jeg og.
stilig den med eirik i trillebåra, så den var til scrphaugen. julekortet var lekkert det og.
klem pia

anne marie sa...

Masse flott her:)
Likte veldig godt den øverste Loen,jeg. Nydelig chipboard og kjempeflott med klokkepynt:)
Forstår godt du har hjertet i halsen når guttungen hopper fra huskestativet;)
Nydelig julekort♥ Tror nok du blir ferdig før sommeren,hihi:)
Koselig strandLo:)