mandag 4. oktober 2010

Noen LOer til....

Dette er til en utfordring jeg fikk av Hanngunn inne på Scraphaugen (3 bilder og 3 mønsterark). Bildene av Fauni ble tatt i vinter, hun ble alltid så glad når jeg kom (ikke minst fordi hun visste at jeg alltid hadde med meg en pose med brødbiter, epler og gulrøtter i). Kartongen er dusjet med glimmermist i fargene glacier og sapphire, har brukt snøfnuggarket som en maske, chipboarden er malt med creackle paint/picket fence, og ellers er det thickers, bling og et hjerte. Arkene er fra poppy design og fancy pants.
Lillesnupp, vinteren for snart 3 år siden. Hun har jammen blitt større siden da. Mønsterarket er Fancy Pants- Frosted - Snow Notes. I tillegg et ghost heart fra heidi swapp, chipboardhjerter fra maya road som er malt med hvit crackle paing (den ene har fått et glitterdryss), punchinella, bling og noen små roser.


Siste kvelden i syden ble Elise veldig modig, og turte å dra seg rundt bassenget maaange ganger, mens hun nynnet en liten melodi. Ble så glad, for hun har vært veldig redd for vann, så dette er forhåpentligvis en vendepunkt. Arkene er fra Breaking Free-kolleksjonen til My Mind´s Eye, har brukt thickers, primablomster, knapper fra basic grey, og en nemo-diecut.

Gullungene mine på verandaen nå i sommer. Ikke alltid de er like gode venner som de er her, men sånn er det med søsken... Blomstene er stort sett prima, arkene er Fancy Pants - Kraft Kutz, thickers og en pebble.
I sommer var vi på Teknisk Museum, og der var det noen dingser (i mangel av kunnskap om hva det faktisk heter), hvor du trykket hull i et ark, og etterpå sveivet du papirstripa igjennom spillemaskinen. Har brukt en sånn stripe på LOen, en gammel singelplate funnet i bruktbutikk, bazzill, og noen mønsterark jeg ikke husker hva heter (men kule er de).8 kommentarer:

Hanne sa...

Her var det mange fine LO'er i dag.
Du klarte utfordringen kjempebra syns jeg. Den LO'en ble skikkelig flott! Takk for hyggelige kommentarer i bloggen min.

Gunn-Elin sa...

Du klarte jo utfordringen med glans jo :) Den ble aldeles nydelig. Herlige farger og flott bruk av mist :) Vakker rett og slett!!!
Og utrolig flotte de andre LOene også :)
Ha en fortsatt super kveld.
Klem klem :)

pia iris sa...

atter en gang masse flotte LOer her. likte den blomsterranken på det nederste bildet. og den øverste, utfordringen, var kjempefin.
klem pia

anne marie sa...

Flotte Loer,alle sammen:)
Holder en ekstra knapp på den øverste,den var spesielt fin,synes jeg:)
Og jeg har sikkert sagt dette før,men får bare gjenta det: Du er kanonflink til å finne arkfarge som matcher bildene:) Det er jeg veldig imponert over:)

Renate sa...

Nydelige LOs du har laget her. Og jeg må si at jeg er en smule misunnelig på deg som har egen hest. Får jo såååå lyst til å ri igjen når jeg ser den flotte LOsen din.

Ha en flott helg. Klem fra Renate

Hanne Marthe sa...

her var det mange flotte lo`er=) jeg likte spesielt godt det av lillesnuppa, med stripet mønsterark. veldig flott lo med mye lekker pynt. levende og nydelig=)

Mary sa...

knallfine,likte den øverste best fine farger

Verind sa...

Blomstene mine var bare helt nydelig <3