fredag 22. oktober 2010

Hmmmmm

Lurer på om jeg skal legge ned hele bloggen? Synes det blir for mye pes å ta bilder og legge inn, spesielt når jeg omtrent ikke får en eneste kommentar (til tross for at jeg er ganske flink til å ta bloggrunder rundt omkring). Ok, jeg er ikke en spesielt flink scrapper (for ikke å snakke om kortlagerkunnskapene mine, hihi), men når jeg titter rundt om, så er det mange andre på mitt nivå som drar inn både 10 og 20 kommentarer. Sikkert ett eller annet med blogging jeg ikke har skjønt (føyer seg sikkert på en laaang liste;) ), men litt demotiverende er det jo. Så mens jeg tenker og funderer på saken, lar jeg bloggen gå i ro så lenge. Kanskje jeg vekker den til live, eller kanskje jeg bare lar den støve ned, men det får tida vise. Hvis noen skulle forville seg innom: ha en flott dag:)))

11 kommentarer:

livmme sa...

synes det er synd i såfall, for du lager mye fint. Jeg er innom rett som det er, men har en dauperiode selv, så da er jeg selvfølgelig ikke så aktiv i bloggverdenen selv....
Et tips kan du få av meg; jeg synes at mange av bildene dine er veldig mørke og da blir det vanskelig å se detaljer. kanskje det kunne være en ide å gjøre noe med?

Christina sa...

Har ikke sett bloggen din før nå, masse flott du lager synes nå jeg

Therese sa...

Hei!

Jeg syns det hyggelig om du fortsetter å blogge. Jeg tror det er mange som har hatt en hvile periode og den kanskje letter litt nå som det er høst? Jeg har nok vært innomm og tittet uten å legge igjen noen kommentar, ikke fordi jeg ikke liker det jeg ser! Skal prøve å bli bedre til å legge igjen spor når jeg er her..

God helg! Håper den bringer deg noe godt :o)

livmme sa...

Jeg er da heller ikke noe tusenkunstner med kamera, men den forskiningen jeg har gjort på det, viser at det har med bakgrunnslys å gjøre :)

Tenk, ennå er jeg i gang med en ny lue!!

pia iris sa...

hei inger.
syns det er synd om du legger vekk bloggen din for jeg er ofte innom og ser og du lager masse flott.
hvis du vil ha lysere bilder så kan en enkelt gjøre det i picasa.
velg da "jeg prøver lykken" og da kommer alt tydeligere frem.
ha en flott helg. klem pia

anne marie sa...

Håper virkelig ikke du har tenkt å legge ned bloggen din:(
Men jeg forstår godt dette her med få kommentarer,det er jo derfor vi legger ut tingene vi lager:)i håp om at folk skal gi oss tilbakemeldinger:)
Jeg har vært veldig dårlig på kommentarer i det siste,men noen ganger er jeg bare helt blank. Føler jeg gjentar meg selv osv.
Men skal prøve å ta meg sammen i nærmeste framtid:)
Hadde egentlig tenkt å lage et innlegg om kommentarer og følgere og sånt,men får ikke formulert meg skikkelig,synes jeg,så da blir det utsatt;)
Uansett: Jeg synes du lager masse fint:) Og om jeg skulle sette fingeren på noe her,vil jeg nevne at du kanskje har litt mange bilder/ting på et innlegg. Ikke ta det som kritikk,men det er lettere å kommentere innlegg som har et eller kanskje to bilder:)Synes jeg,i alle fall:)
Ha en fantastisk flott helg:)

Anonym sa...

Å nå fikk jeg dårlig samvittighet, og det med rette også!!! Jeg er en av de som stadig er innom uten å kommentere, mange ganger tenker jeg at jeg gjentar meg selv og noen ganger tenker jeg at jeg får ta det igjen........!!!!
Du lager mye fint som jeg har glede av å titte på og hente inspirasjon fra, så håper jeg det løsner etter hvert for noen og enhver;))

Agnetha sa...

Syns det er synd hvis du legger ned bloggen din jeg. Nå er jeg ikke verdens flinkeste til å besøke blogger, men innom i ny og ne. og det du lager er det da kvalitet over så vet du det.

livmme sa...

Heisann!
Er jo lov å håpe at sperren er over :)
Håper på å se noe mer fra deg her i den nærmeste fremtid. Når jeg selv scrapper, er jeg mer aktiv på blogger også :)

Renate sa...

Hei Inger.

Du må da ikke legge ned bloggen din. Du lager vikrlei gmye lekkert og jeg beklager at jeg ikke er innom her oftere, men blandt alt som jeg MÅ kommentere og alt jeg husker på å kommentere... ja så er det desverre ikke så mye tid igjen bestandig...

Håper vi ses på Grorud. Klem

Anonym sa...

Nå ligger du mellom 10 og 20 kommentarer du også :) Men skjønner godt hva du mener - jeg drar heller ikke mange kommentarer, ei heller mange besøkende. Men så er jeg ikke så veldig "kjent" heller da hehe.