lørdag 2. oktober 2010

Enda flere LOer

Her er unga på strandpromenaden i Altea. Elise har en liten veske i hånda, og oppi den var desserten hennes da vi var på restaurant. Antagelig var det mer stas med veska enn med isen... Arkene er fra October Afternoon, og blomstene er fra prima (CHA sommer 2010).
Et bilde av unga sammen med bestemor, også tatt i Altea. Arkene er noen eldgamle fra Sassafras Lass, har hatt dem i årevis uten at jeg har klart å bruke dem. Blomstene er fra prima og papirloftet, og ellers er det litt bling, thickers og et frimerke.


I Syden må vi jo ha solbriller, og jeg syntes Eirik ble så tøff med sine nye. På bildet her slår det meg at han faktisk begynner å bli ganske så stor etterhvert. Arkene er fra My Mind´s Eye, og pynten er stort sett Tim Holtz. Filmstripa fikk en omgang med varmepistolen for å bli stivere og krøllete.

Svømmehud, ja. Merkelig at han ikke fikk både det og gjeller, for etter frokost forsvant han ned i bassenget, etter det badet vi i sjøen, etter lunsj badet han i bassenget igjen, og gjerne etter middagen også. Arkene er fra Cosmo Cricket, blomstene fra prima, blingen fra magnolia, og den klokka vet jeg neimen ikke.I dyreparken kunne vi svømme med haier. Det var (håper jeg virkelig) fredelige, planktonspisende vesener, men Eirik syntes det var stor stas, spesielt siden en av dem svømte like under ham. Jeg hadde problemer med maska, og fikk hele fjeset fullt av vann, så til slutt plaska jeg bare stille rundt. Arkene er fra MME, og haien er en exclusive dies fra Quickutz.2 kommentarer:

pia iris sa...

så mange flotte LOer du har lagd Inger. får se om jeg husker hva jeg tenkte å skrive nå da. :o)
koselig bilde av bestemor og ungene, og flotte de gamle arkene. var vel ikke så fin inni den vesken til elise *fnis*
den "svømmehud" var bare helt perfekt *sukk*
tøft å svømme med haier da, vet ikke om jeg hadde vågd det uanesett hvor planktonspisende de er jeg *hihi*
har faktisk lagd en LO med samme tim holtz-pynten som en av dine i kveld :o)
ha en flott søndag. klem pia

Verind sa...

Du lager utrolig mye fint, like måten du leker med frager på :)