mandag 31. januar 2011

17. mai LOer

Eldsten er speider, og i fjor gjorde han sin speiderplikt i barnetoget. Han var med og bar flagg (selv om ikke disse bildene viser det), og han er jo kjekk i uniform, da:) Husker ikke hvor arkene er i fra... Har bretta en stripe og slengt på litt blomster i de rette fargene. Flagget er en kakepynt jeg rappet fra kaka hos modern;)
Lillesnupp i barnehagetoget. De gikk jo noen dager før 17. mai, men det var jo like stas for det, med politi og korps og full servering i barnehagen. Vimplene har jeg klippet ut fra en "flaggfarget" arkstripe og limt på en snor. Ser utsom blodflekker på LOen, men det er litt knallrød glimmer glaze som ble litt for mørk på bildet.

5 kommentarer:

livmme sa...

Jøss!! Her går det jammen unna om dagen :)
Flotte LOer, falt spesielt for den første, de bildene passet veldig godt til cluster-stilen du la opp til. Har brukt de arkene der selv, veldig stilig!

pia iris sa...

2 flotte LOer denne gangen og inger. digga de norske vimplene altså. skal ikke se bort ifra at jeg kopierer idèen din her.
ha en flott uke. klem pia

Alhana sa...

To kjempe flotte 17. mai LOer, Koselige bilder og det ble
stilig med malingsflekkene og vimplene på den siste LOen.

anne marie sa...

Kjempeflotte Loer,begge to,herlig å tenke på at det faktisk nærmer seg vår og 17.mai:) Det går litt tregt men...;)
Kom litt på låtten da jeg leste at du hadde rappa kakepynten til mora di,og at det så ut som blodflekker på den ene Loen. Fikk litt fantasibilder av en småkriminell Izi her,hihihi.
Håper du har fine tider:)

Lisa Synøve sa...

kjempefine 17mai sider ! stilig med de flagg vimplene !