tirsdag 14. september 2010

4 LOer

Et snart to år gammelt bilde. Vi er på tur til Skansehytta, og har tatt en liten fotostopp. Her har jeg brukt noen gamle ark fra Dream Street Papers, fant dem da jeg hadde en opprydning i papirbunka forleden. En kvist med primahalvperler, blomstene er fra prima (de grand dame blomstene er så lekre), kvisten med "bær" er ne jeg har kjøpt i en hobbybutikk.

Bildet er fra en av gangene vi var på Lysern i sommer. Elise var slett ikke trygg, og da er det godt med en storebror. Arkene er fra My Mind´s Eye, blomsten er fra prima, halvperler fra kaisercraft og kvisten med glassperler er fra magnolia.
Hjelpes hvordan tida flyr! Rundt 4 år siden dette bildet ble tatt, og jeg har lenge hatt planer om å scrappe det. Hadde funnet fram ark, men kom ikke videre, men det løsna da jeg fant fram noen helt andre. Har brukt bazzill kraft i bunn, et eldgammelt håndskrevet ark (fulgte med i en diger pose noter fra 30-tallet), blomstene er fra prima og papirloftet, men hvor blonden kommer fra aner jeg ikke.Elskede Carius´en vår! LOen slengte jeg raskt sammen for å være med i SOM, men fant ut at det fortsatt er for tidlig for meg å bli med i noen konkurranser. Veldig enkel, men det er gøy å gjøre litt annerledes. Bildene ble tatt tidlig på sommern, fattern holdt ham mens jeg snek meg rundt for å få noen ålreite bilder av Caro.


5 kommentarer:

*marion* sa...

så mange fine løsninger da , likte den nest nederste den var bare skjønn
klem Marion

pia iris sa...

så flink og produktiv du har vært da. 4 flotte LOer her og.
klem pia

livmme sa...

sååå kreativ du har vært!!!
Falt spesielt for den øverste med vakre høstfarger :)

Living By Ymi sa...

Veldig fint bruk av blomster på disse Lo'ene.

anne marie sa...

Wow,her har du gjort det bra:)
1.Kjempekoselig Lo. Nydelig med alle mønsterarkene og perletreet.
Den blomsten med glitteret på var aldeles skjønn og passet utrolig bra:) Koselig bilde♥
2.Koselig Lo:)
3.At tiden flyr er helt sikkert:) Dette var også en koselig Lo:)Flott blomster og blonde-dandering.
4.Nydelig Lo. Flott med den fine,lyse hunden og det grønne gresset. Blomstene og swirlene i hjørnet passet kjempeflott:)