fredag 10. september 2010

3 LOer

Denne LOen har ligget delvis påbegynt i evigheter. Hadde lyst til å bruke det gamle Junkitz-arket, men kom ikke videre. Endte med at jeg klippet ut sirklene og tok noen runder med en svart penn, og dett var dett. Bildet er av Eirik i høstferien 2005, da han og søskenbarna hans var på Mallorca.
Denne har også ligget påbegynt lenge. Hadde fått på rubons´en, men kom ikke videre. Kuttet den ned til lettersize, og da gikk det greiere. Har brukt en gammel nuperelle, sommerfugl fra kortoggodt, diverse blomster og en charms. Bildet av unga ble tatt i fjor vår, og jeg synes det er så herlig.


Her er Elise 2 år, og har fått n lue med blomst på av bestemor. Hun var veldig fornøyd, og sto lenge foran speilet og beundret lua. Har brukt bazzill kraft og ark fra Tim Holtz. Englevingene er fra papirloftet, og blomstene er vel prima og papirloftet.

7 kommentarer:

Renate sa...

For noen herlige LOs du har laget! Falt spesielt for den øverste med sirklene. Brilliant i sin enkelhet.
Ha en super helg. Klemmer fra Renate

Alhana sa...

3 flotte LOer.
Vingene du hadde på den siste LOen var herlige.
nydelige bilder :)

livmme sa...

For noen flott LOer da. Likte så godt at du lagde de så enkle, med mye hvitt, passet utrolig bra til bildene og fremhevet dem!

Anonym sa...

3 flotte LOer, stilig med de sirklene de passet så godt til bildet.
nr2 var nydelig med blomstrene dandert slik;)
og den siste var jo rett skjønn med vinger og det hele;))

Ha en flott uke!

anne marie sa...

Tre flotte Loer:)
Likte spesielt godt den midterste,jeg:)
Herlig bilde og perfekt fargematch,typisk deg♥ Blandingen med rubons og blomster/nupereller er helt fantastisk på denne Loen. Sommerfuglen er prikken over ien:)

Living By Ymi sa...

Veldig morsomt bruk av mønster papir. Likte spesielt de sirklene.

Verind sa...

Nr 2 var delikat :)