mandag 13. september 2010

3 LOer og ett kort

Dette bildet er fra da vi var i Spania for et par uker siden. Da Eirik var bittebitteliten og helt ny, kalte jeg ham lille blomst, og det passa jo godt til bildet;) Arkene er noen eldgamle fra BoBunny, bazzillen har fått en dusj med chalkboard mist, blomstene er fra prima og papirloftet, de bittesmå sommerfuglene er trykket ut med en border punch fra martha stewart, og filmstripa fra tim holtz har blitt varmet opp med embossingpistolen.

Bildet av Caro ble tatt i vinter, og det synes at han har blitt en gammel hund. Med en langtkommen og alvorlig sykdom, spørs det om det blir en vinter til, men den dagen kommer jo med alle dyr. Arkene er fra Crate Paper og MME, stilken er fra prima, hjertet fra melissa frances, ellers er det brukt en papirblonde, halvperle, thickers og en metallramme.
Overhodet ikke fornøyd med denne LOen, men jeg liker bildene, ikke minst det minste, hvor det ser ut som om Elise er på vei til å dette ut av huska. Det så jeg ikke før bildene ble fremkalt! Elise elsket denne LOen, det er rosa, glitter, prinsesse og Kitty, alt som er stas på en gang!

Bursdagskort til søstern, som ble 29 (igjen!!! En god ting kan visst gjentas maaaange ganger, ja) her om dagen. Arkene er nye fra prima, siden søstern definitivt ikke er "rosa og blonder" syntes jeg de passet godt til henne. Blomstene er fra prima og petaloo (og jeg glemte visst å ta bilde av kortet inni).

5 kommentarer:

Kari sa...

Jøss så kreativ du har vært i det siste. Storproduksjon jo! Flotte LO'er og nydelig kort. Lekre ark du har brukt på kortet.

Jammen ikke rart Elise likte LO'en sin, var jo en prinsesse verdig så rosa og flott da!

Ha en flott uke!
Klem Kari

pia iris sa...

3 flotte LOer og et flott kort. likte godt den øverste LOen, stilig med den oppvarma filmstripa.
klem pia

Therese sa...

Så mye fint du har laget! Min favoritt var nok den av sønnen din med alle blomstene. Flott pyntet og herlig med en tittel som gir minner om "tidligere tider".

livmme sa...

eeeeelsker den øverste LOen, så utrolig stilig! Moro å se en så stæsja LO av en gutt, som funker så bra :)

anne marie sa...

Nydelige♥