lørdag 6. november 2010

Hjemme igjen

Ble et veeeldig kort Grorud-treff på meg, gitt. Ble sittende alene ved et bord, og det er jo ikke spesielt festlig..... Riktignok fisket Anita L tak i meg på vei ut, men da var jeg så knekt og dagen så ødelagt, at det ikke hjalp egentlig. Vurderer sterkt å droppe fremtidige treff... Har dratt alene på treff før, men aldri blitt sittende alene, men at det skulle gå såpass inn på meg, var en (ikke spesielt hyggelig) overraskelse.
Tar en liten scrappepause tenker jeg, og drar fram garnet og pinnene. Kanskje blir kjolen jeg skal strikke ferdig før sommern? Selv om jeg egentlig bør gjøre ferdig luene til Eirik. Han er storforbruker, kanskje jeg burde vurdere å knyte håret hans fast i luene?
Elise har fått en stor pose med promarkere, så hun er aldeles i himmelen. Eneste er at jeg må blåse opp en mengde ballonger;) Promarkere er nemlig supre til å tegne på ballonger med.

8 kommentarer:

pia iris sa...

uffda inger, for en ekkel opplevelse.
jeg var på treff engang og kom på et bord sammen med bare fremmede som ikke snakket til meg, de var en gjeng som tydeligvis hadde god kontakt, og det var ikke noe kjekt nei.
treff skal jo være kjekke de, og ikke bryte folk ned *klemme på inger*
håper du ikke gir opp scrappingen da, men bare ser på det som en pause, og gjerne en kort en.
du lager så masse flott og jeg liker å se på alt du legger ut.
ha en fin lørdagskveld inger.
mange klemmer fra pia

Anonym sa...

Å nå fikk jeg helt vondt av deg, Inger! Ikke noe kjekt å sitte alene men ser jo på treff at de fleste kommer sammen med andre og er lite inkluderende!
Mitt aller første treff dro jeg helt alene på, ble ikke akkurat sittende alene men midt i to venninnegjenger og det er omtrent som å sitte alene!!
Håper du tar kun en kort pause slik at vi får se mer av det flotte du lager:) Klem

lise sa...

ånæi så kjipt!! skikkelig trist å bli sittende alene sånn :-/ så synd at ikke folk er mer inkluderende på sånne treff da...
håper pausen din går snart åver, du lager utrolig masse fint og jeg liker å være innom bloggen din å se hva du har kreert:)
håper du har en fin søndag:)

Agnetha sa...

Fy søren altså...får helt vondt i magen å lese om dette her jeg. Det er da slettes ikke slik det skal være å dra på treff. Frister virkelig ikke å dra på dette treffet, for det er slik jeg har tenkt at det kan ende opp med om jeg dro ditt. Håper ikke at du legger hobbyen din på hylla, men bare tar deg en pause slik at du blir ferdig med alt av luer og kjoler som ligger og roper på deg. Mange klemmer til deg fra meg

Mary sa...

Takk for hyggelig komentar:))
Får skikkelig vondt i hjertet mitt når eg leser innlegget.
Skal ikke være sånn,men har jo "sett det"selv når eg har vært på treff. var sjøl på treff i helgen,kjenner mange der jeg,men satt med en "ny" hun hadde laget kort i 7 år men kjente ingen.
Fikk telefonnr. hennes og ringe skal jeg,for å dra henne med i hverdagen også. ikke gi opp

anne marie sa...

Huffda,dette hørtes ikke koselig ut i det hele tatt. Det er ikke alltid en er like oppmerksom på andre når en er på treff,nei.

Men sånn ellers må du si fra hvis du gjør alvor av å knyte håret til guttungen fast i lua;) Kanskje et tips en kunne brukt på andre gjenstridige "hvor-var-det-nå-jeg-la-lua-unger" :)

mettepip sa...

Takk for pene ord i bloggen min izi - setter stor pis på det!

Så leit at du hadde så dårlig opplevelse på treff da. Håper du ikke får oppleve det igjen. De fleste er vel hyggelige, men synd at man ikke er litt mer inkluderende.
Så mange flotte julekort du har lagt ut under her! Har knapt kommet i gang med mine jeg.
klem fra
Mette

Anonym sa...

Christmas will coming, Nike air max 90 pas cher sneakers on sale in our store,nike air max 90 sport shoes can give you a unique Christmas Day.The cheapest nike air max 95 and air max 90 new design sports winter shoes save 60% to sale.