onsdag 21. mars 2012

Why bother?

Jupp, jeg har kommet til at bloggen stilles i bero. Har rett og slett ikke ork til å bruke tid på å legge ut (og enda mindre siden bloggen bærer sitt kjælenavn med rette, tjihi). Scrappe kommer jeg til å gjøre, og det blir vel muligens til at jeg en sjelden gang i blant slenger ut alt jeg har laget siden sist i en diger haug, men utover det? Nei, jeg gidder hverken å legge ut på forum eller andre steder, er så inderlig lei av å være med i racet for å få kommentarer på det en legger ut (og bare innrøm det: grunnen til at vi legger ut er for at andre skal si "å, så fliiiiink!!"). Men besøke andres blogger kommer jeg til å gjøre, utrolig mye inspirasjon der ute!!

Nei, nå flagrer jeg videre for å legge ut mer i salgstråden min:)

6 kommentarer:

Therese sa...

*Trøsteklem* Jeg håper du fortsetter bloggingen selvom jeg bare stikker innom nå og da :)

lise sa...

trist at du legger ned her.. Stikker nå innom når jeg er på blogg runder, men må nå innrømme at med en baby i hus blir det mindre tid til slikt.. Å ser jo det på komentarene i bloggen min også, ikke mange akkurat.. men legger ut fordi jeg vil samle alt jeg lager på en plass :)

honeyclarck sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Sølvi sa...

Tenker mye det samme, vi legger ned mye arbeid i å legge ut nytt og holde "liv" i vår egen blogg men det er nesten ingen innom;) Og jeg må nok bare innrømme at jeg er blitt sløvere å kommentere hos andre enda jeg titter innom ofte, jeg ble bare så lei av å ikke komme på noe annet enn"flott LO/kort" Og et virkelig paradoks er at nettopp dette innlegget ditt får noen kommentarer;) Lykke til videre, ser jeg bevegelse så titter jeg innom, klem!

livmme sa...

Jeg stikker nå innom her iblant likevel jeg da. Er heller ikke med på kommentar racet, jeg legger de ut for min egen skyld, for å få kronologi på scrappingen :)
Jeg er her fordi jeg liker stilen din, synes du har blitt skikkelig flink, henter mye inspirasjon her.
Håper på å få se noe fra Grorud :))

Aina sa...

Jeg har ikke fått en eneste kommentar på flere av mine innlegg (det siste inkludert). Ettersom jeg selv ofte sitter med iPad, så orker jeg ikke å skrive kommentarer hos andre heller. Er altså elendig til dette. Dersom det er en trøst, så er det generelt få som kommenterer. Det betyr ikke at du ikke inspirerer andre og at de liker det du lager. Jeg håper at du koser deg masse med hobbyen din, og først og fremst vil blogge for din egen del.