tirsdag 12. januar 2010

Boks
Denne boksen fikk jeg ideen til fra desembernr av Ett Trykk. Har brukt en spellbinders-die til å kutte ut topp og bunn, brukte 4 lag med akvarellark. videre har jeg brukt hvit bazzill og en rest av et MME-ark. Rundt boksen har jeg knytta ei sløyfe av tyll, og toppen har jeg pynta med halvperler fra prima, stickles i fargen tattered rose og diverse blomster fra papirloftet. Har ikke pynta oppi boksen ennå, men kommer til å legge et lag rosa tyll i bunnen og ha en blonde rundt kanten. Må gjøres snart, for jeg skal legge et gavekort til modern oppi, og nå er det ikke lenge til bursdagen hennes.

11 kommentarer:

lise sa...

nydelig boks du har laget!! skikkelig flott pyntet med blomster og tyll, regner med moren din blir kjempeglad for denne gaveinnpakningen, går jo fint å bruke den til noe etterpå:)

Therese sa...

Kjempe lekker og forseg gjort boks! Syns det er så fint med tyll, men har ikke fått somlet meg til å kjøpe noe selv ennå.. snart kanskje?

Håper du har og får en fiiin uke :o)

Sølvi sa...

Nydelig boks, denne kan jeg tenke meg hun blir glad for;)

Klem

anne marie sa...

Å,denne var nydelig:) Det var fine farger du hadde brukt.Likte veldig godt tyllsløyfen:) Flotte blomster og perler:)

mettepip sa...

Så nydelig boks du har laget izi!
Tenker mamman din blir glad for den!
klem fra
Mette

linda sa...

ååå helt nydelig. de blomstene oppå var kjempefine..
denne blir kanskje liftet ;)

love to create sa...

nydelig boks. flott med tyllen og blomstene.

ha en flott uke

Hanne Marthe sa...

for en lekker boks!! så kreativ du er!! mulig jeg stjeler ideen din om jeg får lov?=)

Kari sa...

Så flott boks! Ser tyll blir brukt mer og mer, det gir en flott struktur til tingene altså. Nydelige farger du har valgt!

Ha en god helg.

Lisa sa...

Kjempefin eske.

Janne-Lise sa...

Så nydelig den boksen din var. Her var det mye arbeid kan jeg se og jeg regner med at moren din syntes den var lekker :) Likte veldig godt den tyllen du har brukt som pynt.