søndag 21. desember 2014

nye diller

 Min ny-gamle dille er kalendere. Har fått øynene opp for Gillio Firenze, og i løpet av et par uker ramlet tre stk ned i postkassen. Dette er en medium Mia Cara i matte croco fuchsia, kjøpt direkte fra Gillio. Deilig og tjukk, slik jeg liker dem, og enda tjukkere etter at jeg hadde flyttet inn i den.
 Binderene er fra dirtbloks på etsy, supersøte.
 En ekte midori. Satt på en Tim Holtz charm på strikken og charmen på ryggen er en liten bok fra etsy. Noen dager senere ble begge deler byttet ut. Og det er jo litt av moroa.
 Klistrer inn frimerker som kommer på pakker, mulig jeg tar på kontaktpapir når siden er full (eller boka må byttes ut)
 Her har midorien fått magebånd. Veldig kjekk, og er festet i hullet på baksiden. Om jeg fortsetter å bruke den, vet jeg ikke, men foreløpig gjør jeg det.
 Pocket Mia Cara i shiny croco fuchsia. Matte og shiny er utrolig forskjellige å ta på, men jeg liker dem begge. Denne er kjøpt fra ei dame i facebookgruppa, men den var helt ubrukt siden hun ikke var komfortabel med den glatte overflaten. Denne skal bli sommerlommeboka mi. (den lilla i epoca har jeg ikke tatt bilde av ennå, det får jeg gjøre i romjula sammen med bilder av fauxdoriene og hobonichiene mine).
 Litt spesielt med Mia Cara er at pennen festes i ryggen på kalenderen. Myntlomme til venstre, med lomme til plass til sedler på undersiden.
 Masse plass til kort inni kalenderdelen.
Og kalenderen kan tas ut, og det er jo litt kult.

Ingen kommentarer: