tirsdag 9. august 2011

En pause

Nå blir det pause i bloggen (igjen). Akkurat nå er jeg inderlig lei av scrapping, blogging og forum, og føler sterkt behov for minimum en lang pause. Om jeg kommer i gang igjen noensinne, vet jeg neimen ikke, men tar en pause, så får jeg se om jeg begynner med scrapping igjen eller om jeg selger stempler og dies og gir bort resten til barnehagen. Isteden skal jeg lese masse og strikke litt, og kanskje genseren jeg begynte på i fjor blir ferdig i løpet av vinteren? Har masse uferdige prosjekter liggende, men siden jeg er påmeldt et par større treff i høst, satser jeg på å gjøre dem ferdig der, og så en del kort jeg har lovet å lage, må jo gjøre ferdig dem også *stønn*. Føler at jeg står dønn fast i scrappinga, null utvikling og under middels flink, og spesielt den "under middels flink"-biten har perfeksjonisten meg ikke helt lett med. Greit å være dårlig så lenge man ser utvikling, men når man ikke ser det..... Jepp, en pause er akkurat hva jeg trenger. Og starter jeg ikke opp igjen, så blir i hvert fall barnehagen glad. Hvis noen skulle forville seg innom i mellomtiden: ha en super dag:)))

9 kommentarer:

pia iris sa...

og vi er våre største kritikere vet du *klemme på inger*
ta en pause med god samvittighet og så kommer du nok i gang igjen.
jeg scrapper lite for tiden selv jeg, mens strikkepinnene går ;o)
ha en flott onsdag. klem pia

Cornelia sa...

Oj... men jag tycker du gör rätt. Känner man att det inte är skoj och lustfyllt, det man gör, så ska man såklart göra något annat istället. Tids nog kommer kanske lusten och glädjen tillbaka. Och gör den inte det är jag säker på att dina stickade tröjor och lästa böcker kommer att glädja dej lika mycket.

Ha det gott!
Klem!

Sylvia sa...

Takk for hyggelig besøk i bloggen min:)

Jeg har tittet litt i bloggen din nå, og jeg vil så absolutt si at du har utviklet deg som scrapper, det er mange fine layouts her!

♥Gry sa...

❤Hei!
Pause kan være godt, enig der ;0)
Jeg scrapper fordi jeg synes det er sååå gøy, blir kjent med andre, får ideèr o.s.v. Jeg scrapper for å ta vare på minner til mine barn, jeg kommer aldri til å bli noen "super" scrapper, men så er jo ikkje det meininga med livet heller - det skal være gøy ;0)
Håper du finner tilbake til lysten igjen til å "skape" - det er en evig prosess egentlig.

Mange klemmer fra Kongleland❤

Anonym sa...

Tror nok du er din største kritiker der ja, for jeg synes du lager flotte kort og enda flottere LO'er;)
Men føler du at du sliter så er det nok riktig med en pause;)
Jeg selv har aldri scrappet for å bli så superflink men for det prosessen gjør med meg, rekreasjon og avslapping;)

Lykke til og håper du kommer tilbake;) Klem

Therese sa...

Legger igjen en klem og håper på å se mer ifra deg etterhvert!

PS! Selv har jeg funnet at det er en stor fordel med å hekle isteden for å scrappe, man slipper jo å rydde hele tiden :o))

Agnetha sa...

Ta deg en pause,(og det med god samvittighet) og kos deg en masse med alt det andre du har lyst til. Håper du ikke blir borte for alltid med scrapping, for jeg vil gjerne se mer av det du lager:) Klem

livmme sa...

Jeg synes tvert imot at du har utviklet deg masse som scrapper det siste året! Jeg har kommentert det også. Du er flink på oppsett, farger og detaljer - rett ting på rett sted. Jeg er en av dem som digger stilen din og virkelig håper at du ikke slutter.... Hvem skal jeg og Katrine skravle med på Grorud da??
Men for all del, har hatt pause i sommer selv. Og nå, når høsten kommer, er jeg i gang igjen!!

livmme sa...

innom og kikker, men blir skuffet *sukk*
Krysser fingrene for at du finner litt inspirasjon igjen. Her går det mest på kort om dagen, kommer lissom ikke i gang med LOer, det er ikke mangel på bilder ihvertfall....