søndag 3. juli 2011

040711

Skulle levert til diva, men rakk ikke fristen. Ble litt sur da fristen ble utvida... ETTER at jeg hadde lagt ut disse på forumet. Jaja, stemmer hadde det vel blitt dårlig med uansett, så jeg ble heldigvis ikke så særlig sur, da:)

Bildet er av Eirik i fjor sommer. Han var fersk skater og skulle prøve seg i en ramp for første gang. Han sto leeeenge.... før han tuslet ned. Sånn er det definitivt ikke lenger.
Første gangen Elise klarte å kle på seg noe selv, nemlig lua.
Elise i fjor sommer. Fikk tatt flere fine bilder av henne, og ett av dem endte på denne LOen.

5 kommentarer:

Hanne Marthe sa...

den skatelo`en var råkul!! skikkelig tøff!!! likte veldig godt den nederste, veldig sart og søt lo=) nydelig plassering av blomstene, herlig innramming=) skjønner godt du ble sur, og jeg tror nok du hadde fått mange stemmer=)

pia iris sa...

3 flotte LOer inger, og jeg og tror du hadde fått stemmer på disse så jeg skjønner godt du ble sur ja.
trist med pusen deres da stakkar.
mange klemmer pia

livmme sa...

Jeg synes du virkelig har videreutviklet stilen din de siste månedene og jeg elsker det!!
Du behersker røft, vakkert og rampete, cluster og stæsja. Utrolig moro å se og følge med på og plassen i solen som ukens kreative fortjente du definitivt. Blir moro å følge dette videre. Kjempeflotte LOer, likte spesielt godt den første og den siste <3

Janne-Lise sa...

Skikkelig flotte LOèr du har laget her. Likte veldig godt den skateLOèn jeg - synes den ble kul - er overbevist om at du hadde fått bra med stemmer på disse jeg :)

ønsker deg en god sommer.

Kristin Langnes sa...

De to nederste LOene har falt jeg veldig for. Liker det starte utrykket og de nydelige fargene du har brukt!