tirsdag 28. desember 2010

Snart et nytt år

Jajamenn, snart er dette året over også. Håper 2011 har litt flere overraskelser av det koselige slaget enn hva 2010 hadde å by på. Har ikke scrappa noe videre i det siste, men har kommet lenger på kjolen min, men ferdig før vinteren er over, tror jeg ikke den er. (på den annen side, er vi riktig uheldige, er det vinter i minst 3 måneder til, så da er det kanskje en sjanse likevel). Har så smått planer om å pusle litt med neste års pakkelapper og bordkort, mest fordi det er små og overkommelige prosjekter. Julekort har jeg tenkt å kutte skikkelig ned på til neste år (i hvert fall av det hjemmelagde slaget), så hvis jeg lager ett pr måned, skal jeg være i mål til jul (med unntak av enkelte bestillingskort).

Unga har vært mye sjuke de siste to månedene, da Eirik hadde 8 fraværsdager på 2 uker, fikk jeg bortimot flashback til de årene hvor han var sammenhengende sjuk hele året. Håper de holder seg på beina nå, for blir det litt mildere slik meteorlogene spår, så kan vi prøve skøytene til helga.

Og nyttårsforsettet får være å få tak i ny minnekortleser:)

7 kommentarer:

pia iris sa...

så kos at du har vært innom bloggen min :o)
håper dere er ferdig med sykdom for hele 2011 nå og at det nye året blir myyyyyye bedre enn det forrige.
ønsker deg et godt kreativt nytt år. klem pia

Anonym sa...

Godt nyttår til deg, håper sykdommen forlater huset ditt og at 2011 blir udelt positivt;)

Klem

livmme sa...

Hei Inger :)
Har ikke hatt noe sykdomsfritt år selv, så jeg vet godt hvor det sliter på. Håper at 2011 kan føre med seg friske barn og en bedre helse for deg også :)
Har hatt langvarig sperre selv, som du vet. Den er ikke lett å komme ut av. Jeg har LYST å scrappe, men det stopper når jeg faktisk går til pulten. Tror jeg tenker for vanskelig. Enkle overkommelige prosjekter høres veldig fornuftig ut *klem*

og du; fikk dere testet skøytene? Det fikk vi nemlig gjort i dag!

livmme sa...

Takk for koselige kommentarer i bloggen min *klem*

Agnetha sa...

Innom for å ønske deg et godt og kretativt nytt år. Krysser fingrene for at dere slipper sykdom i 2011, og at dette året vil by på mange koselige overraskelser:)

Hanne sa...

Godt nytt kreativt år! Håper sykdom har sluppet taket hos dere nå.

livmme sa...

Innom for å se etter aktivitet jeg :)