tirsdag 28. september 2010

Lillesnupp-LO

Ser det har blitt litt blåskjær her, menmen.... Bildet av Elise ble tatt da vi hadde vært på teknisk museum i sommer. Det var stor stas å ta tog, og minst like artig å være på museet. Hun var rimelig sliten da vi sto og ventet på toget hjem (og dyttet i oss jordbær).
Arkene er fra magnolia, blomstene er vel stort sett prima, det samme er sommerfuglen. Noen halvperler, thickers og en nuperelle-bit.

mandag 20. september 2010

HøstLO


Barnehagebildet av lillesnupp i fjor. Arkene er fra Crate paper og Dream street papers, blomst og blader fra prima og petaloo. Stemplene er fra magnolia og er malt med distress refillere.

tirsdag 14. september 2010

4 LOer

Et snart to år gammelt bilde. Vi er på tur til Skansehytta, og har tatt en liten fotostopp. Her har jeg brukt noen gamle ark fra Dream Street Papers, fant dem da jeg hadde en opprydning i papirbunka forleden. En kvist med primahalvperler, blomstene er fra prima (de grand dame blomstene er så lekre), kvisten med "bær" er ne jeg har kjøpt i en hobbybutikk.

Bildet er fra en av gangene vi var på Lysern i sommer. Elise var slett ikke trygg, og da er det godt med en storebror. Arkene er fra My Mind´s Eye, blomsten er fra prima, halvperler fra kaisercraft og kvisten med glassperler er fra magnolia.
Hjelpes hvordan tida flyr! Rundt 4 år siden dette bildet ble tatt, og jeg har lenge hatt planer om å scrappe det. Hadde funnet fram ark, men kom ikke videre, men det løsna da jeg fant fram noen helt andre. Har brukt bazzill kraft i bunn, et eldgammelt håndskrevet ark (fulgte med i en diger pose noter fra 30-tallet), blomstene er fra prima og papirloftet, men hvor blonden kommer fra aner jeg ikke.



Elskede Carius´en vår! LOen slengte jeg raskt sammen for å være med i SOM, men fant ut at det fortsatt er for tidlig for meg å bli med i noen konkurranser. Veldig enkel, men det er gøy å gjøre litt annerledes. Bildene ble tatt tidlig på sommern, fattern holdt ham mens jeg snek meg rundt for å få noen ålreite bilder av Caro.


mandag 13. september 2010

3 LOer og ett kort

Dette bildet er fra da vi var i Spania for et par uker siden. Da Eirik var bittebitteliten og helt ny, kalte jeg ham lille blomst, og det passa jo godt til bildet;) Arkene er noen eldgamle fra BoBunny, bazzillen har fått en dusj med chalkboard mist, blomstene er fra prima og papirloftet, de bittesmå sommerfuglene er trykket ut med en border punch fra martha stewart, og filmstripa fra tim holtz har blitt varmet opp med embossingpistolen.

Bildet av Caro ble tatt i vinter, og det synes at han har blitt en gammel hund. Med en langtkommen og alvorlig sykdom, spørs det om det blir en vinter til, men den dagen kommer jo med alle dyr. Arkene er fra Crate Paper og MME, stilken er fra prima, hjertet fra melissa frances, ellers er det brukt en papirblonde, halvperle, thickers og en metallramme.
Overhodet ikke fornøyd med denne LOen, men jeg liker bildene, ikke minst det minste, hvor det ser ut som om Elise er på vei til å dette ut av huska. Det så jeg ikke før bildene ble fremkalt! Elise elsket denne LOen, det er rosa, glitter, prinsesse og Kitty, alt som er stas på en gang!





Bursdagskort til søstern, som ble 29 (igjen!!! En god ting kan visst gjentas maaaange ganger, ja) her om dagen. Arkene er nye fra prima, siden søstern definitivt ikke er "rosa og blonder" syntes jeg de passet godt til henne. Blomstene er fra prima og petaloo (og jeg glemte visst å ta bilde av kortet inni).

fredag 10. september 2010

3 LOer

Denne LOen har ligget delvis påbegynt i evigheter. Hadde lyst til å bruke det gamle Junkitz-arket, men kom ikke videre. Endte med at jeg klippet ut sirklene og tok noen runder med en svart penn, og dett var dett. Bildet er av Eirik i høstferien 2005, da han og søskenbarna hans var på Mallorca.
Denne har også ligget påbegynt lenge. Hadde fått på rubons´en, men kom ikke videre. Kuttet den ned til lettersize, og da gikk det greiere. Har brukt en gammel nuperelle, sommerfugl fra kortoggodt, diverse blomster og en charms. Bildet av unga ble tatt i fjor vår, og jeg synes det er så herlig.


Her er Elise 2 år, og har fått n lue med blomst på av bestemor. Hun var veldig fornøyd, og sto lenge foran speilet og beundret lua. Har brukt bazzill kraft og ark fra Tim Holtz. Englevingene er fra papirloftet, og blomstene er vel prima og papirloftet.

onsdag 8. september 2010

LO av lillesnupp 8.9.2010


Her er en LO av lillesnupp tatt 17. mai i år. Hun er stor jente, men noen ganger blir beina trøtte likevel, og da er vogna god å ha. Arkene er fra magnolia, blomstene er fra flere produsenter, fuglen er fra prima og treet fra riffraff. Arket med håndskrift fra en bunke med gamle noteark som bestemora mi fant på loppis en gang. I tillegg til notearka var det en del gamle håndskrevne musikknotater, og slikt kommer jo til nytte. Etter at jeg tok bildet av LOen har jeg skrevet en del på LOen.

tirsdag 7. september 2010

Barnehagebilde 7.8.2010


Tida flyr, gitt. Hvem skulle tro at denne lille godklumpen har blitt et langt rekel på 11 år? LOen har liggi halvferdig et par års tid, så nå hev jeg meg over den, rett og slett for å få den ferdig. Er ikke sikker på hvor spiderman-arket kommer ifra, ei heller overlay´en (angrer forresten på at jeg ikke ga den en omgang med varmepistolen), men det grønne er fra basic grey. PP´n har jeg ikke laget sjøl (hmm, når jeg tenker etter, er det jammen lenge siden sist jeg har laget noe sånt, kanskje på tide og gjøre det igjen?). Den lille filmstripa er Tim Holtz, og blingen er fra BoBunny.

søndag 5. september 2010

Kjærlighetskort 5.9.2010


Gubbelille og jeg hadde bryllupsdag for ikke så lenge siden, så da laget jeg dette kortet (i tillegg passet det å levere til det til månedens kortkonkurranse inne på scraphaugen, hvor jeg fikk svimlende 1 - én - stemme *knis* ). Arkene, gjerdestemplet og hjertestemplet er fra magnolia, jenta med hjertet er fra hÄnglar, halvperler fra kaisercraft, blomstene er litt herfra og derfra, og swirlen er fra melissa frances. Tag´en er farget med te, og jeg har brukt distress refiller til å fargelegge stempeltrykket. Har overhodet ikke dreisen på det, men det er gøy, så det så;)