tirsdag 19. mai 2009

Tears in heaven


Svært sjelden at jeg bruker engelsk i titlene mine, men å oversette sangtitler blir jo litt feil, og denne sangen til Eric Clapton passer bare så bra her (dessverre). Siden hesten min sannsynligvis blir avlivet snart, gråter både himmelen og jeg. Arkene er fra Basic Grey Wisteria, og i tillegg er det sprayet glimmermist på litt plast (kom fra en prima-pakke, miljøvennlig, ikke sant?).

torsdag 14. mai 2009

KonfirmasjonsLO


Eldste tantebarnet ble konfirmert nå i mai, og her har jeg brukt et ark med gitar siden han spiller.... gitar. I tillegg er det brukt en bit av duken, noen sider av en gammel bibel, en prima-ranke, et ess (fordi det er han for tante) og litt småtteri.

mandag 11. mai 2009

Flere bidrag til scrapping i hjertet




Her er de to nyeste bidragene mine til scrapping i hjertet (på Scraphaugen). Den doble er skisseoppgava, og bildene ble tatt søndag 3.mai da vi kom hjem fra konfirmasjonen til storefetter. Den andre oppgava gikk ut på at vi skulle bruke "resirkulerte" ting, så her har jeg brukt en gammel brikke, en blonde fra et gammelt putetrekk og en merkelapp fra en bukse (eller noe sånt). På den doble har jeg brukt ark fra Basic Grey - Porcelain, blomstene er fra papirloftet, prima samt roser, og det er brukt bling fra prima og kaisercraft. På den enkle er arkene fra crate paper.

søndag 10. mai 2009

To vinterLOer




Her er to vinterLOer jeg har laget. Den med 3 bilder laget jeg til runde 6 i scrapping i hjertet på scraphaugen, og gleden var stor da jeg vant den runden. Den andre er en LO til albumet til svogern. Han liker en litt C&S stil, så da er det det han får.

To primaLOer




For ikke lenge siden var jeg på primadonna-kurs på Bikuben. Kjempeflotte kurs, og disse to LOene er fra det første kurset jeg var på.

fredag 8. mai 2009

Bursdagskort




Her er noen bursdagskort jeg har laget i det siste.

Bursdagskort


Her er et bursdagskort til ei jente på 3 år.

søndag 3. mai 2009

Og flere LOer







Her er resten av LOene jeg laget på treffet i går.

Litt forskjellige LOer











Her er noen LOer jeg laget på treffet i går.

Konfirmasjonskort




Her er to konfirmasjonskort jeg laget på treff i går. Guttekortet endte hos nevøen min, og jentekortet hos tremenningen hans. Arkene er basic grey, og ellers er det brukt litt forskjellig.